Showbiz

Μαντώ: «Είχα φτάσει 52 κιλά, ήμουν κάθε μήνα άρρωστη» (Video)

Gossip-tv Team

Η Μαντώ μίλησε στο MEGA Καλημέρα για το φλερτ από νεότερους άνδρες, και την εποχή που αρρώσταινε συνεχώς γιατί είχε φτάσει 52 κιλά.

Αρχικά ανέφερε: «Τα πρώτα μου τραγούδια όπως το “Αγκαλίτσες και φιλάκια” δε με αντιπροσώπευαν, ήταν εύπεπτα. Άκουσα τη συμβουλή του τότε παραγωγού μου και βγάλαμε αυτά τα τραγούδια που έκαναν τεράστια επιτυχία, με έκαναν γνωστή και άρεσαν και στον κόσμο, δικαιώθηκαν αυτά τα τραγούδια. Τα αγάπησα στη συνέχεια, και τα αγαπώ πάντα»!

Και πρόσθεσε: «Το κεφάλαιο μητρότητα κάλυψε την ανάγκη για ένα σύντροφο. Όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά δεν ήθελα έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι. Δεν ένιωθα άνετα, ήθελα να μεγαλώσουν πρώτα τα παιδιά».

Και συμπλήρωσε: «Τώρα ο γιος μου είναι 19 η κόρη μου είναι 16, θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα και μετά από 2 χρόνια θα πω σε κάποιον “come here”. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ολοκληρωμένος και να μην περιμένει την ολοκλήρωσή του από ένα σύντροφο».

Όσον αφορά το φλερτ από νεότερους άνδρες στα social media η Μαντώ είπε: «Αχ ναι, δέχομαι φλερτ από νεότερους άνδρες, αλλά δε θέλω, sorry. Δεν είναι ρατσιστικό, αλλά έχω γιο 20 χρονών. Μέχρι 10 χρόνια νεότερος το δέχομαι».

Όσον αφορά τα ευτράπελα στην πίστα που της έχουν συμβεί, ανέφερε: «Στην πίστα έχω φάει πολλές τούμπες με τα γαρύφαλλα. Άλλη φορά τραγουδούσα το τραγούδι της ταινίας “Τιτανικός” και μου άνοιγαν σαμπάνιες σε σημεία που δεν ήταν ταιριαστό».

«Στην εποχή τη δική μου υπήρχε αρκετό bullying, υπήρχαν κάποια δεδομένα για το πόσα κιλά πρέπει να είναι μια γυναίκα. Το δικό μου καλούπι δεν ήταν της πάρα πολύ αδύνατης γυναίκας. Είχα φτάσει 52 κιλά και ήμουν κάθε μήνα άρρωστη, με ιώσεις, κρυώματα, είχα αναιμίες», είπε για το body shaming.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved