Showbiz

Κορομηλά: Το συγκλονιστικό βίντεο με ένα 5χρονο αγοράκι στην Ουκρανία: «Κλαίω και εγώ μαζί του»

Gossip-tv Team

Η Ρούλα Κορομηλά, εξέφρασε τα συναισθήματά της, για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, δημοσιεύοντας ένα βίντεο "γροθιά στο στομάχι".

Τις τελευταίες ημέρες, η ειδησεογραφική επικαιρότητα είναι πολύ σκληρή, μεταδίδοντας συνεχώς εικόνες από την Ουκρανία και από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν όλα τους τα υπάρχοντα, λόγω της ρωσικής εισβολής στην χώρα.

Με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και της εικόνες φρίκης που βλέπουμε καθημερινά να δημοσιεύονται, πολλοί είναι οι επώνυμοι που θέλουν να εκφράσουν δημόσια τις απόψεις τους επί του θέματος, μιας και όλο αυτό που συμβαίνει, έχει γεμίσει θλίψη όλους μας. Η Ρούλα Κορομηλά, πριν από λίγες ώρες, προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα σχετικό βίντεο, το οποίο περιγράφει την τραγικότητα της κατάστασης.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα πεντάχρονο αγοράκι να περιπλανιέται μόνο του στα χαλάσματα, κλαίγοντας σιγανά, μιας και το έχει κυριεύσει ο φόβος. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: «Αχ! Αυτά τα παιδιά. Αθώα θύματα ενός πολέμου. Συγκλονιστική εικόνα της πραγματικότητας. 5χρονος μ ένα παιχνίδι που σέρνει μέσα σε μια σακούλα και μια σοκολάτα στο χέρι του, περπατά μόνος του, για να σωθεί, χωριστά όπως φαίνεται από άλλες οικογένειες και κλαίει γοερά. Μόνος του θα περάσει τα σύνορα; Ποιος ξέρει. Γοερά πάντως κλαίω κ εγώ, αδύναμη να το βοηθήσω. Συγγνώμη»

Δείτε παραπάνω το συγκλονιστικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved