Ράδιο Αρβύλα: Έφυγε από τη ζωή στενός συνεργάτης τους! Έτσι τον αποχαιρέτησαν στον αέρα της εκπομπής
Showbiz

Ράδιο Αρβύλα: Έφυγε από τη ζωή στενός συνεργάτης τους! Έτσι τον αποχαιρέτησαν στον αέρα της εκπομπής

Πενθούν οι Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης για τον χαμό στενού τους συνεργάτη, του Βασίλη Δέλιου. 

Ο Βασίλης Δέλιος εμφανιζόταν στους τίτλους αρχής της εκπομπής και υπήρξε ένας από τους στενούς συνεργάτες της τηλεοπτικής παρέας. Η απώλειά του λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να στενοχωρήσει ιδιαίτερα τους τρεις παρουσιαστές. Περισσότερο απ' όλους όμως τον Γιάννη Σερβετά καθώς ήταν το έτερον ήμισύ του στο ραδιόφωνο. Γι' αυτό και ο Γιάννης Σερβετάς ανέβασε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση λίγο πριν την εκπομπή, στη μνήμη του.

Συγκεκριμένα έγραψε στο post του το οποίο συνόδευε με φωτογραφία του Βασίλη Δέλιου:

"Φίλες και φίλοι. Είμαι εξουσιοδοτημένος από το Βασίλη να σας πω ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Ο Βασίλης δεν θα ακούγεται στο ραδιόφωνο αλλά θα έρχεται όποτε αυτός γουστάρει και εμείς απλά θα λέμε ιστορίες από αυτόν και θα γελάμε όλοι μαζί.
Ο Βασίλης ο Δέλιος θα είναι για πάντα μαζί μας. Να χαμογελάτε γιατί θα σας μαλώσει …"

Σερβετάς και Δέλιος είχαν συνεργαστεί και για την έκδοση βιβλίων με ανέκδοτα και μάλιστα, σε παρουσίαση βιβλίου τους στην Κύπρο, ο Δέλιος είχε μιλήσει για την πολύχρονη φιλία του με τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η συγκίνησή του ήταν έκδηλη καθώς ο Αντώνης Κανάκης μιλούσε για εκείνον στον "αέρα" της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα σήμερα (8/3).

Όπως είπε ο Κανάκης, ο Βασίλης Δέλιος είχε μπει στο νοσοκομείο για ένα "γενικό ρεκτιφιέ" όπως το περιέγραψε και εκεί που όλα πήγαιναν καλά, κόλλησε κορονοϊό. Τον βρήκε ευάλωτο στην υγεία του ο ιός και έτσι σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως είπε, ο Βασίλης Δέλιος είχε αφήσει... εντολή, μετά τον θάνατό του να συνεχίσουν να γελούν όλοι οι φίλοι του, κάτι που όμως δεν κατάφερε να κάνει ο Γιάννης Σερβετάς ο οποίος ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένος.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε για εκείνον ο Αντώνης Κανάκης:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved