Showbiz

Συντετριμμένος ο Τάκης Ζαχαράτος μετά την απώλεια του πατέρα του: Τα πρώτα λόγια και το «ευχαριστώ»

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Ζαχαράτος περνά μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής του, μιας και πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας. 

Είναι ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες performer, ο οποίος έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, οι οποίοι τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια και τον στηρίζουν σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, ο πατέρας του, Δημήτρης Ζαχαράτος, έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 89 ετών, από επιπλοκές του κορονοϊού, αφού τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο Γενικό Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Ο θάνατός του σκόρπισε την θλίψη στον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία, μιας και εκείνος τον είχε στηρίξει από την αρχή στο επάγγελμα που είχε επιλέξει να ακολουθήσει, μιας και είχε αναγνωρίσει από τους πρώτους το ταλέντο του. Ο διάσημος performer δημοσίευσε το πρώτο του ποστ στο Instagram, μιας και ήθελε να ευχαριστήσει όλους του τους διαδικτυακούς φίλους, οι οποίοι τον στήριξαν σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που έδωσαν δύναμη όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλη μου την οικογένεια. Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι να είστε πάντα καλά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved