Showbiz

Συγκινεί η Κατσαβού:Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Κώστα Βουτσά, δυο χρόνια μετά τον θάνατό του!

Gossip-tv Team

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος ήταν για εκείνη έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της. 

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή "Τι λες τώρα" και τα λόγια της υπήρξαν συγκινητικά, μιας και θεωρεί ότι εκείνος ήταν από τα μεγαλύτερα δώρα, που της έδωσε η ζωή.

Η Αλίκη Κατσαβού δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την απώλεια του Κώστα Βουτσά, μιας και εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού της και μεταξύ τους ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Η ίδια έκανε λόγο για έναν άνθρωπο, που πάντα θα ζει μέσα από τις ταινίες του και την δουλειά του, που ο κόσμος τον λατρεύει και για εκείνη και τον Φοίβο, θα είναι για πάντα η οικογένειά τους.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε: «Ο Κώστας είναι εδώ, στην καρδιά του απλού κόσμου και πολύ περισσότερο σε μένα και στον Φοίβο, που είναι η οικογένειά μας. Δεν τον έχουμε ξεχάσει. Ο Κώστας είχε και πολλά να κάνει και πολλά να πει. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συνάντησα τον Κώστα. Χωρίς αυτόν θα ήμουν μισή. Ο Κώστας με ολοκλήρωσε, μου χάρισε ένα παιδί και είναι ότι καλύτερο συνέβη ποτέ στην ζωή μου»

Στο τέλος της τηλεοπτικής συνέντευξης, ο δημοσιογράφος της εκπομπής της ζήτησε να του πει ποιο τραγούδι θα αφιέρωνε στον Κώστα Βουτσά, μιας και έχουν συμπληρωθεί δυο χρόνια από τον θάνατό του. Η ίδια του αφιέρωσε το τραγούδι της Αρλέτας "Τα ήσυχα βράδια", το οποίο το τραγούδησε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved