Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Οι μαγικές φωτό από το ταξίδι τους στην Ιερουσαλήμ
Showbiz

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Οι μαγικές φωτό από το ταξίδι τους στην Ιερουσαλήμ

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Λατρεύουν να κάνουν πράγματα μαζί όταν τα επαγγελματικά τους τούς το επιτρέπουν και δεν παραλείπουν να ταξιδεύουν.
Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μοιράζονται μαζί μας όσα θέλουν εκείνοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.
Πρόσφατα, το ζευγάρι, έκανε ένα μαγικό ταξίδι στην Ιερουσαλήμ και οι φωτογραφίες που κοινοποίησαν στο Instagram είναι απλά υπέροχες.
Τόσο ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος όσο και η σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, έδειχναν να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτό το ταξίδι και όπως ήταν φυσικό, κάτω από τις αναρτήσεις τους, οι διαδικτυακοί τους φίλοι έσπευσαν να τους σχολιάσουν και να τους κάνουν likes.

«Ανάβοντας ένα κερί, και ειδικά σε αυτά τα άγια μέρη που βρέθηκα, μνημονεύουμε πολλά. Αυτές τις δύσκολες μέρες για την ανθρωπότητα, ας προσευχηθούμε όλοι, όχι για τους εαυτούς μας, αλλά για τους συνανθρώπους μας, στην Οδησσό, στην Μαριούπολη, στο Κίεβο, κι ας βοηθήσουμε έμπρακτα όπως μπορούμε - χωρίς τυμπανοκρουσίες, ξέρετε πως υπάρχει τρόπος. Για εκείνα τα μέρη, για εκείνους τους ανθρώπους, όπου τίποτα γι αυτούς δεν είναι δεδομένο, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει για όλους μας - ούτε καν η ίδια η ζωή!», σημείωσε ο τραγουδιστής σε μια από τις φωτογραφίες του.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στην Ιερουσαλήμ στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved