Showbiz

Night out - Ζαρίφη: Η επική... φάρσα στην Ντορέττα, η αγάπη με τη Μενεγάκη και οι Συμπέθεροι

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out και έγινε... χαμός!

Η πρώτη συνάντησή τους έγινε στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής, εκεί όπου η παρουσιάστρια και ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της απολαυστικής «ανάκρισης». Δείτε το βίντεο παραπάνω με την... ανάκριση που πέρασε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στην εκπομπή βρέθηκε και ο καλός της φίλος Αναστάσιος Ράμμος ο οποίος έκανε το δικό του... σόου:

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Ζαρίφη ανακάλυψε τις τεχνικές του pole dancing!

Οι δοκιμασίες συνεχίστηκαν με το «θάρρος ή αλήθεια», ενώ η τηλεφωνική φάρσα στη Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν ξεκαρδιστική.

Μάλιστα η Κατερίνα άλλαξε τελείως τη φωνή της και πήρε την ηθοποιό προτείνοντάς της να παρουσιάσει ένα reality, κάτι που από την αρχή αρνήθηκε η Ντορέττα. Το τηλεφώνημα έφτασε στο τέλος του με αναπάντεχο τρόπο όμως η Κατερίνα Ζαρίφη δεν άφησε έτσι τη φίλη της. Την κάλεσε από το δικό της κινητό για να της πει τι της είχε σκαρώσει.

Η βραδιά έκλεισε στο «Night Out Restaurant», με μια ειλικρινή κουβέντα ανάμεσα στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκάλεσε "δασκάλους" της τους Ρέππα Παπαθανασίου με τους οποίους συνεργάστηκε στους Συμπέθερους από τα Τίρανα φέτος, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία, αναφέροντας πρώτα απ' όλα τις 13 γυναικοκτονίες που όπως τόνισε, δεν μπορεί να αγνοήσει καθώς είναι γυναίκα και την αφορούν.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη σε μία ειλικρινή συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved