Showbiz

Συγκινεί η Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου, είναι ο γιος μου»

Gossip-tv Team

Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για την ιδιότητά της ως μητέρα αλλά και για τον αγώνα που έκανε για να κατακτήσει αυτό το όνειρό της. 

H ηθοποιός άρχισε να μιλάει για την παράσταση «Terror» στην οποία πρωταγωνιστεί όμως σύντομα η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον γνωστό δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι έγινε μητέρα έχοντας κάνει τρεις εξωσωματικές σε εννέα μήνες. Μάλιστα, αποκάλυψε και μία υπέροχη και άκρως συγκινητική ιστορία για ένα ζευγάρι μωρουδιακά παπουτσάκια. Όπως είπε, μετά τη δεύτερη αποτυχημένη εξωσωματική της, μία ηθοποιός στο θέατρο που εργαζόταν τής έκανε δώρο για γούρι αυτό το ζευγάρι παπουτσάκια στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου και εκείνη έμεινε έγκυος. Η ιστορία όμως δεν σταμάτησε εκεί, τα παπουτσάκια η Αναστασοπούλου τα έδωσε στην Μαρίνα Ασλάνογλου και αποδείχτηκαν πραγματικά γούρικα αφού μετά την τρίτη εξωσωματική ήρθε στον κόσμο ο γιος της, Κωνσταντίνος. Η τύχη των παπουτσιών δεν εξαντλήθηκε εκεί αφού η Μαρίνα Ασλάνογλου με τη σειρά της τα χάρισε στον Γιώργο Λεμπέση και τη σύζυγό του Σοφία οι οποίοι επίσης έγιναν πρόσφατα γονείς.

Σε ό,τι αφορά τώρα την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για τις εξωσωματικές, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Ήταν και είναι ένα θέμα ταμπού. Μίλησα γιατί από όλους τους ρόλους που έχω παίξει στη ζωή μου, το να γίνω μαμά ήταν ότι πιο σημαντικό έχω κάνει. Με έχει σημαδέψει. Ήταν μία δική μου μάχη, μια προσπάθεια που κατάφερα. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω».

Σε ό,τι αφορά τη στήριξη του συζύγου της Δήμου Πέππα, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Μου αρέσει που δεν είναι του χώρου. Είναι πολύ ωραίο. Όταν με γνώρισε δεν ήξερε ότι είμαι ηθοποιός. Καταλαβαίνει και τα περίεργα ωράρια που έχω και τα αντιμετωπίζει όλα ψύχραιμα, ακόμα και μια σκηνή ερωτική που μπορεί να έχω να γυρίσω. Δεν μου έχει κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας».

Αναφερόμενη στο κίνημα το #metoo και τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκίνησε, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Ως γυναίκα και ως ηθοποιός νιώθω ανακούφιση και χαρά που αυτές οι γυναίκες μίλησαν και τις ακούσαμε. Δεν έχει σημασία το πότε μίλησαν αλλά το ότι μίλησαν. Είμαστε μαζί τους και τις στηρίζουμε. Είμαι δίπλα τους εννοείται. Απλά πρέπει να πούμε ότι όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Υπάρχουν και σε άλλους χώρους. Όμως δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου συμπεριφέρεται έτσι και να σου μιλάει άσχημα. Νομίζω ότι με όλα αυτά ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved