Showbiz

Χάρης Ρώμας για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: «Οδυνηρό θα είναι αν αποδειχτεί ότι αυτές οι κοπέλες λένε ψέματα»

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον, μίλησε για τις πολύκροτες υποθέσεις των Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη που βρίσκονται στη φυλακή και κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για βιασμούς. 

Ερωτώμενος για τους κατηγορούμενους, ο Χάρης Ρώμας, αφού τόνισε ότι έχει μικρή διαφορά ηλικίας και με τους δύο και μάλιστα τους γνωρίζει καλά από το παρελθόν, είπε:

«Από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που διατείνονται ότι είναι θύματα πρέπει να δούμε τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Γνωρίζω και τα κορίτσια και μάλιστα τις αγαπάω κιόλας».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Όσο δύσκολο είναι να αποδεχτεί ότι ένας συνάδελφος έκανε απόπειρα βιασμού, άλλο τόσο οδυνηρό θα είναι να αποδειχτεί ότι αυτές οι κοπέλες λένε ψέματα. Εδώ πρέπει να γίνει μία ανατροπή. Πρέπει να αποδειχθεί ότι πολλές γυναίκες έκαναν μία συνωμοσία ή είχαν εμμονή με έναν άνθρωπο. Η ζωή έχει ανατροπές».

Και κατέληξε: «Είναι τεράστιο άλγος αυτό το πράγμα, κυρίως για την οικογένειά του. Όμως θα μπορούσε να υπάρξει ανατροπή αν αποδεικνυόταν ότι όλες αυτές οι γυναίκες λένε ψέματα. Θα ήταν οδυνηρό. Θα με σοκάρει και θα με καταβάλλει, θα μου κοστίσει πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved