Showbiz

Άκρως αποκαλυπτική η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ζήτησα τον λόγο από τον Γιώργο Κιμούλη»

Gossip-tv Team

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και για τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Κιμούλη και στις αγωγές που έκανε σε συναδέλφους της.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:«Περιμένω τη συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Έχει περάσει πολύς χρόνος κι όταν βλέπεις ότι αυτός ο άνθρωπος σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με συναδέλφους σου που έχουν περάσει από τη δική τους πλευρά, λες εντάξει τι περιμένω τώρα εγώ. Προς το παρόν δεν έχω πάρει κάποια μήνυση. Ίσως ο κ. Κιμούλης θεώρησε ότι βγήκε προς τα έξω από τη Ζέτα Δούκα και κινήθηκε από εκείνη».

Και συνέχισε:«Το συνειδητοποίησα τώρα που μεγάλωσα. Πόσο ανόητο είναι αυτό που πέρασα από αυτόν τον άνθρωπο. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο ηθοποιός που είσαι, μόνο αγάπη πρέπει να βγάζεις και να δώσεις για τους συναδέλφους που βγήκαν στο θέατρο. Δεν έχει νόημα αυτό που συνέβη… Προς το τέλος τον ρώτησα γιατί το είχα απορία. Για ποιο λόγο όλο αυτό; Δεν πήρα κάποια απάντηση».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved