Showbiz

Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα πήγαινε στην Eurovision: «Είμαι σχεδόν αντικοινωνικός»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την Eurovision, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να πάει ο ίδιος, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, μιας και το μουσικό κοινό τον έχει λατρέψει μέσα από τις μεγάλες του επιτυχίες, που έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνδέθηκε στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "Ela", το οποίο και ερμηνεύει η Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους δημιουργούς του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι του έχει γίνει πρόταση δυο φορές για να συμμετάσχει ο ίδιος στον διαγωνισμό, λέγοντας ότι είναι κάτι, που ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει.

Ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου έχει γίνει δύο φορές πρόταση για απευθείας ανάθεση, αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω εκεί, να φάω έξι μήνες από τη ζωή μου, με άγχος, να μου πέσουν τα μαλλιά. Θα ήταν δύσκολο για εμένα. Είμα πολύ ντροπαλός, αντικοινωνικός σχεδόν.

Καλύτερα να πάω έτσι, με την Ανδρομάχη... Άκουσα την Ανδρομάχη σε έναν γάμο και έπαθα πλάκα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Και η Ελένη Φουρέιρα ήρθε δεύτερη αλλά ουσιαστικά ήταν πρώτη. Το θέμα είναι να αγαπήσει το κομμάτι ο κόσμος. Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, όλοι κερδισμένοι βγαίνουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε στην εκπομπή παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved