Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Λούκας Γιώρκας για την προσωπική του ζωή: «Η συντροφός μου με ηρεμεί απόλυτα...»

Gossip-tv Team

Ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική του ζωή, σημειώνοντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένος με την σύντροφό του. 

Τον γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του X-Factor το 2008, όπου σε ηλικία μόλις 22 χρονών αναδείχθηκε ο νικητής του μουσικού διαγωνισμού.

Ο Λούκας Γιώρκας, που από τότε έχει κάνει πολλά και σημαντικά βήματα στον χώρο της μουσικής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και μίλησε, μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, κάτι που δεν το συνηθίζει, μιας και προσπαθεί να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για τέτοιου είδους θέματα.

Μάλιστα, ο ίδιος εξηγεί ότι θέλει να προστατεύσει την σύντροφό του, Βασιλική από την υπερέκθεση και για αυτό δεν δίνει και πολλές λεπτομέρειες. Πέρα από αυτό όμως, ο Λούκας Γιώρκας ανέφερε ότι είναι πολύ καλά και ερωτευμένος, μιας και στο πρόσωπο της συντρόφου του, έχει συναντήσει τον έρωτα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι κοντά μου, έχει μια δική του ζωή, μια δική του πραγματικότητα στην οποία κινείται και έναν δικό του κύκλο και δεν θα ήθελα μέσω αυτού του βήματος να εισβάλω σ’ αυτό.

Δεν έχω το δικαίωμα... Με ηρεμεί η σύντροφός μου και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι εκτός χώρου. Το να με ηρεμεί είναι ένα από τα πολύ βασικά στοιχεία. Θα με έλεγες και κοσμοκαλόγερο σαν άνθρωπο. Είναι σαν να θέλω να γυρίζω στα σκυλιά μου το βράδυ, ησυχία, ηρεμία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved