Showbiz

Χαραλαμπόπουλος: Η περιπέτεια της μητέρας του με τον κορονοϊό και η λιποθυμία της συζύγου του

Gossip-tv Team

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην εκπομπής, «Τετ α τετ» στην Κύπρο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια της μητέρας του με τον κορονοϊό αλλά και την λιποθυμία της γυναίκας του μετά την ισχυρή έκρηξη δίπλα στο σπίτι του, που είχε γίνει στη Συγγρού.

Η εκπομπή, «Happy Day» πρόβαλε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη.

«Παρόλο που κόλλησα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορονοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό και ο γαμπρός μου. Εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες. Ουσιαστικά περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα και αντέδρασε ο οργανισμός της. Λέω θαύμα γιατί σε παρόμοια κατάσταση φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Έγινε αυτό το θαύμα και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου ήρθα το ασθενοφόρο και πήρε και την αδερφή μου οπότε ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην έκρηξη, είπε:«Από την έκρηξη δίπλα στο σπίτι μου έπεσαν οι μπαλκονόπορτες πάνω στο κρεβάτι και λιποθύμησε η γυναίκα μου».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved