Showbiz

Κοκκίνου: Αποκάλυψε το ευτράπελο που την έκανε να «κλάψει από τα γέλια» στα γυρίσματα video clip!

Gossip-tv Team

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για τα γυρίσματα του video clip από το τραγούδι της "Τάξε μου", το οποίο και είχε γυριστεί στην Βάρκιζα. 

Είναι μια από τις πιο λατρεμένες τραγουδίστριες του μουσικόφιλου κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί φανατικά εδώ και πολλές δεκαετίες, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε την ενασχόληση της με το τραγούδι.

H Έλλη Κόκκίνου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Mega Star" το Σάββατο το απόγευμα, με την ίδια να δηλώνει ανυπόμονη για την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Μάλιστα, η τραγουδίστρια, σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τυχόν ευτράπελα που έχει βιώσει στην καριέρα της, εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της "Τάξε Μου", το οποίο και είχε γυριστεί πριν από περίπου τρια χρόνια στην Βάρκιζα.

Όπως ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου χαρακτηριστικά: «Έτσι όπως ήμασταν σε ένα βουναλάκι κοντά στη θάλασσα, κοντά σε ένα σημείο που οπτικά ήταν εύκολο να δούμε τι συνέβαινε, ήταν ένα αυτοκίνητο το οποίο βλέπαμε να κουνιέται ρυθμικά και με σταθερότητα... Κάναμε τα πλάνα μας λίγο πιο μακριά και φύγαμε. Ένα από τα πολλά ευτράπελα ήταν αυτό. Ελπίζω να πέρασαν καλά»

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved