Showbiz

Ζαμπίδης: «Η Μαρία είναι επτά μηνών έγκυος, περιμένουμε διδυμάκια, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τα φύλα»

Gossip-tv Team

O Mιχάλης Ζαμπίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον ερχομό των διδυμων παιδιών του, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτό το νέο βήμα στη ζωή τους. 

Πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος μαζί με την σύντροφό του, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν τα πρώτα τους παιδάκια, που θα είναι δίδυμα.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε μέσω skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου "Love It" και εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματά του για τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του, καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για το ότι δεν γνωρίζουν ακόμα τα φύλα των μωρών τους.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα.

Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”.

Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved