Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Τριπλή γιορτή για την οικογένειά της- Το παραμυθένιο βίντεο με την μικρή Αναστασία

Gossip-tv Team

Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει σήμερα (24-4) το όνομά της, το όνομα της κόρης της, Αναστασίας, αλλά και το όνομα της μητέρας της, Ούρσουλας, στην οποία έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. 

Η Δούκισσα Νομικού έγινε για πρώτη φορά μανούλα το 2018 με τον ερχομό του γιου της, Σάββα ενώ το 2019 γεννήθηκε και η κόρη της Αναστασία και ολοκληρώθηκε οικογενειακή της ευτυχία.

Το όμορφο μοντέλο- παρουσιάστρια πέρασε το Πάσχα οικογενειακά, μιας και η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και οι δυο τους ζουν πολύ ευτυχισμένες στιγμές.

Το μεσημέρι της Κυριακής (24-4) η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την μικρή Αναστασία, η οποία και έχει την ονομαστική της γιορτή, με την όμορφη μανούλα να γράφει ότι στο σπίτι της σήμερα επικρατεί τριπλή γιορτή. Η μικρή Αναστασία, η ίδια και η μητέρα της έχουν την ονομαστική τους γιορτή.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Χριστός Ανέστη με αγάπη και φως στις ψυχές όλων μας! Σήμερα για εμάς είναι μεγάλη γιορτή γιατί γιορτάζει η Αναστασία μας, η μητέρα μου αλλά και γώ (ναι τα τελευταία χρόνια γιορτάζω το όνομά μου στις 24 Απριλίου). Χρόνια πολλά σε όλους! Μας εύχομαι τεράστιες και σφιχτές αγκαλιές»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved