Showbiz

Droulias Brothers: Το πασχαλινό ξεφάντωμα στη Σαντορίνη με Ασλανίδου-Πανταζή-Βογιατζάκη

Gossip-tv Team

Μουσική «επανάσταση» και το απόλυτο κυριακάτικο πασχαλινό γλέντι, προκάλεσαν στη Σαντορίνη, ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, οι Droulias Brothers, έχοντας στο κοινό τους, εκατοντάδες κόσμου, αλλά και πολλούς επώνυμους φίλους τους.

Τα αδέρφια, που σαρώνουν με τις live εμφανίσεις τους, και το μοναδικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν, ανήμερα του Πάσχα, ξεσήκωσαν το «Forty One», προκαλώντας ντελίριο κεφιού, χορού, και γλεντιού… με πάρα πολλές εκπλήξεις, που ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη…

Το κέφι, χτύπησε «κόκκινο», όταν την εμφάνισή του έκανε μαζί με φίλους του για φαγητό, ο Λευτέρης Πανταζής, που όταν ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, τιμώντας τον, του έδωσε το μικρόφωνο, ερμηνεύοντας πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του, «σείστηκε» το νησί.

Μοναδικές όμως ήταν και οι στιγμές, όταν στην παρέα τους, προστέθηκε και η Μελίνα Ασλανίδου, που με τη σειρά της, και την ερμηνεία της, αποθεώθηκε από το κατάμεστο κόσμου, μαγαζί! Όπως αντίστοιχα, συνέβη και με την Σοφία Βογιατζάκη, που φτάνοντας στο τσακίρ κέφι, ανέβηκε on stage, τραγούδησε με τον Κωνσταντίνο Δρούλια, και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved