Showbiz

Σπύρος Νικολαΐδης: Η βαριά κατάθλιψη, η Αμερική, η Γη της Ελιάς και η πρόταση για το The Bachelor

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Ο Σπύρος Νικολαΐδης, τον οποίο απολαμβάνουμε στην αγαπημένη σειρά «Η γη της Ελιάς» στο ρόλο του Δημήτρη Καπράλου, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του αλλά και τα όσα κατάφερε μέχρι σήμερα που είναι 28 ετών.

«Με βοήθησε το μόντελινγκ να κάνω γνωριμίες και να εξελιχθώ και στην υποκριτική» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος μίλησε για τα ανδρικά καλλιστεία στα οποία συμμετείχε αλλά και για την απόφασή του μία μέρα να εγκαταλείψει τα πάντα στην Ελλάδα για να βρεθεί στο Λος Άντζελες και να ξεκινήσει από το μηδέν.

«Πέρασα μία δύσκολη περίοδο στη ζωή μου, είχα παρατήσει τον εαυτό μου, περνούσα βαριά κατάθλιψη και τα παράτησα όλα για να πάω στην Αμερική» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Τα παράτησα όλα, πούλησα το αυτοκίνητό μου, μάζεψα ό,τι οικονομία είχα και έφυγα για το Λος Άντζελες, χωρίς να ξέρω κανέναν».

Η ζωή τού άρεσε πολύ εκεί όμως ξαναεπέστρεψε αλλά σκοπεύει να φύγει ξανά καθώς όπως είπε στην Αμερική έχει τον ατζέντη του ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα εγκατασταθεί εκεί.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης επίσης μίλησε για την πρόταση που του έγινε για να είναι ο επόμενος Bachelor στο γνωστό reality παιχνίδι, όμως όπως είπε, αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή καθώς δεν του αρέσει το κόνσεπτ.

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved