Showbiz

Ελένη Φουρείρα: Βράδια στη Μύκονο με τον Κώνσταντίνο Αργυρό- Δείτε πλάνα!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο με την καλύτερη παρέα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο και εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ελληνίδες τραγουδίστριες και performers, με την ίδια να έχει αποκτήσει πλήθος φανατικού κλαμπ, το οποίο και την ακολουθεί και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Μετά το Λονδίνο, όπου ταξίδεψε λίγο πριν το Πάσχα, η άκρως εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα είπε να κάνει κι άλλη εξόρμηση, αυτή την φορά εντός συνόρων, ετοιμάζοντας βαλίτσες για το νησί των Ανέμων, όπου και πήγε παρέα με αγαπημένους της φίλους. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε κατά την διάρκεια της βραδυνής εξόδου της στην Χώρα παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Αρσενάκο, συνιδρυτή και CEO της εταιρίας Panik Records.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα digital streams στην Ελλάδα ήταν πολύ ευδιαθέτη και χαμογελαστή. Άλλωστε γιατί να μην είναι, μιας και οι μέρες είναι υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές, με την ίδια να απολαμβάνει τις διακοπές της, λίγο πριν την επιστροφή της στην καθημερινότητα και τις συνεχόμενες εμφανίσεις της.

Η καριέρα της 34χρονης ερμηνεύτριας πάει από το καλό στο καλύτερο με την φήμη της να ξεπερνάει ακόμα μια φορά τα σύνορα, καθώς έγινε η πρώτη τραγουδίστρια από την Ελλάδα που φωτογραφήθηκε κι έδωσε συνέντευξη στο διεθνούς φήμης αμερικανικό περιοδικό «V Magazine». Αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι στα καλύτερά του καθώς σε λίγες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος με τίτλο ”22”.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα νυχτοπερπατήματά τους παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved