Showbiz

Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι ο μόνος λόγος ύπαρξης μου»

Gossip-tv Team

Ο Θάνος Καλλίρης «άνοιξε» την καρδιά του και αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γεμανού

Ο Θάνος Καλλίρης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Status και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού αλλά και τον χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε:«Είχαμε και διατηρούμε μια πολύ ωραία και υγιή σχέση με την Ναταλία Γερμανού, με την οποία αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Χωρίσαμε υπό πολύ κανονικές και καλές συνθήκες το 1995. Εμένα μου κάνει κακό κάποιες φορές να το συζητάω ακόμα γιατί έκανα 45 λεπτά εκπομπή με τον Αρναούτογλου για κύριο λόγο ότι έβγαλα ένα καινούργιο τραγούδι, για λιγότερο από 1 λεπτό με ρώτησε κάτι για τη Ναταλία που απάντησα με χιούμορ και όλα τα sites έγραψαν για αυτό το λεπτό που αναφέρθηκα στη Ναταλία Γερμανού».

Και πρόσθεσε:«Με αυτό φαίνεται σαν να τριγυρνάω στα κανάλια και ο μόνος λόγος ύπαρξης μου σε αυτά είναι να αναφερθώ στη Ναταλία Γερμανού. Είπα γελώντας πως ήταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς, κάπως έτσι και το πέρασαν ότι ήμουν υπό γερμανική κατοχή. Πράγματα δηλαδή αστεία. Δεν έχει πρόβλημα η Ναταλία με αυτά, γελάει».

Δείτε το παραπανώ βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved