Σάσα Μπάστα: Με την κούκλα κόρη της στη Μύκονο! Δες πόσο έχει μεγαλώσει - Σπάνιες φωτογραφίες
Showbiz

Σάσα Μπάστα: Με την κούκλα κόρη της στη Μύκονο! Δες πόσο έχει μεγαλώσει - Σπάνιες φωτογραφίες

Υπέροχες στιγμές με την κόρη της πέρασε στη Μύκονο η Σάσα Μπάστα.

Η όμορφη τραγουδίστρια μετά το τέλος της Φάρμας, οπού τη φετινή σεζόν πήρε μέρος, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της.

Το προηγούμενο διάστημα και με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, πήρε την κορούλα της και απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο, το νησί που τόσο λατρεύει.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε παρέα με την όμορφη κόρη της να απολαμβάνουν βόλτες και παιχνίδια με τον τετράποδο φίλο τους στην παραλία. Η μικρή είναι χάρμα οφθαλμών και δείχνει να έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά της κούκλας μαμάς της.

«Δεν θα μπορούσα να ανεβάσω πιο “αληθινή” φωτογραφία… για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου… την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα, την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου… κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!! Το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου και σύζυγος μου @dimitris_kousathanas… ο μπαμπάς σου… ήταν εκεί και μας έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρό μας @vvergetis .. που ήταν κοντά μας σ αυτό το όμορφο ταξίδι…κ που μέσα σε 15 λεπτά με φυσιολογικό τοκετό σε είχα στην αγκαλιά μου!!! Σ ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας Ειρήνη μου…», είχε γράψει η ίδια όταν μοιράστηκε την πρώτη φωτό της κόρης της μετά τον τοκετό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved