Χρύσα Μιχαλοπούλου: Οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας από την Ιταλία και οι... λιγούρες!
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας από την Ιταλία και οι... λιγούρες!

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κάτι που μαρτυρά σε κάθε νέα της φωτογραφία το χαμόγελό της. 

Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να δηλώνουν ανυπόμονοι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, η ίδια περιμένει αγοράκι. Η ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και φαίνεται να είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Άλλωστε, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, όπου διαρκώς ανεβάζει νεα posts αλλά και stories, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός ανέβασε ένα άλμπουμ από φωτογραφίες του τελευταίου της ταξιδιού στη Ρώμη στον προσωπικο της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει στο φακό και να το απολαμβάνει. Μάλιστα, μας έδειξε και διάφορες μακαρονάδες που δοκίμασε, μιας και τα ζυμαρικά είναι το κατεξοχήν Ιταλικό φαγητό. Η ίδια στην εγκυμοσύνη της φαίνεται να το προτιμά, ενώ πολλές φορές μας έχει δείξει και άλλα γεύματά της.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση που έκανε στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CdilhQDt1g8

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved