Μιχάλης Ζαμπίδης: Έγινε μπαμπάς! Η σύντροφός του γέννησε δυο υγιέστατα κοριτσάκια
Showbiz

Μιχάλης Ζαμπίδης: Έγινε μπαμπάς! Η σύντροφός του γέννησε δυο υγιέστατα κοριτσάκια

Μπαμπάς έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16-05) ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Η όμορφη σύντροφός του έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα κοριτσάκια με το ζευγάρι να ζει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του.

Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη, γέννησε τα ξημερώματα σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών. Το ζευγάρι μέχρι πρότινος είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει το γεγονός της εγκυμοσύνης, παρά μόνο όταν θα έφτανε η ώρα του τοκετού.

Ο πρωταθλητής του kick boxing το απόγευμα της Κυριακής (15-05) έκανε σχετική ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο, γράφοντας: «Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…»!

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία.

Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”. Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό», είχε πει ο ίδιος όταν είχε ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός. Από εμάς… να τους ζήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved