Χριστίνα Μπόμπα: Γύρισε στην αγκαλιά των διδύμων μετά το ταξίδι «αστραπή» στο Λονδίνο!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Γύρισε στην αγκαλιά των διδύμων μετά το ταξίδι «αστραπή» στο Λονδίνο!

Από τότε που έχει γίνει μανούλα, η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, με την Αριάνα και την Φιλίππα να της έχουν κλέψει την καρδιά. 

Με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τον περασμένο Αύγουστο κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Τα τελευταία 24ωρα, η Χριστίνα Μπόμπα βρισκόταν στο Λονδίνο και πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης με την αδερφή της και τους φίλους της. Η Αριάνα και η Φιλίππα της είχαν λείψει πολύ βέβαια, μιας και είναι μια πολύ στοργική μανούλα, που καθημερινά περνάει όλη της την ημέρα με τα κορίτσια της. Μάλιστα, η γνωστή influencer είχε δηλώσει πως ο, τι και να συμβαίνει στην καθημερινότητά της, οι κόρες της είναι πάντοτε η προτεραιότητά της και δεν θέλει να λείπει ούτε στιγμή από το μεγάλωμά τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαΐου η ίδια επέστρεψε από το ταξίδι της στο Λονδίνο και αμέσως επέστρεψε στην αγκαλιά των κοριτσιών της. Τα stories που δημοσίευσε ήταν πολύ τρυφερά, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της: "Αυτό είναι ευτυχία! Μου έλειψαν τόσο πολύ"

Δείτε παρακάτω τα σχετικά stories που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved