Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την κούκλα μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου μετά από καιρό – Μοναδικές φωτό
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την κούκλα μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου μετά από καιρό – Μοναδικές φωτό

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου και μετά από καιρό είδαμε δύο υπέροχες φωτογραφίες της!

Μετά από καιρό δημοσίευσε φωτογραφία της με τη μαμά της, αλλά και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος πόσταρε μία φωτογραφία με την κυρία Ζέτα!
Η αγάπη της και η λατρεία για τη μητέρα της δεν κρύβεται! Η Ελένη Μενεγάκη «έχασε» τον πατέρα της σε μικρή ηλικία και όπως είναι λογικό έχει δεθεί ακόμα περισσότερο με τη μητέρα της.
Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές στην εκπομπή για τη μαμά της, της στέλνει μηνύματα, λέει τις συνήθειές της και τις παραξενιές της! Μα, πάνω απ’ όλα η Ελένη ευγνωμονεί τη μαμά της που μένει μαζί της και φροντίζει τα παιδιά της και βάζει τάξη στο σπίτι. Όταν, λείπει η κυρία Ζέτα, η Ελένη Μενεγάκη της στέλνει μηνύματα μέσα από την εκπομπή, μηνύματα του στυλ: «Μανούλα γύρνα, πολύ έκατσες στην Κάρυστο»!

Nα σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα βρέθηκε στην Κάρυστο, εκεί όπου η οικογένειά της έχει εξοχικό και η μαμά της, η κυρία Ζέτα Μισόκαλου προτιμά να περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού!

Η Ελένη βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Καρύστου και… πόζαρε με τη μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου!

Μάλιστα, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και τη φωτογραφία γράφοντας: «Αυτοκόλλητες για πάντα !

Πόσες αναμνήσεις έχω από την Καρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές , θαλασσα , παιχνίδι , ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλιες και την πλατεία ! Και την μαμα μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμα μου η κυρία ΖΕΤΑ , με την τεράστια υπομονη και την πιο ζεστη αγκαλιά !

# eleni #motherdaughter #karystos #greece»!

Ενώ και ο αδερφός της δημοσίευσε μία εκπληκτική φωτογραφία με την κυρία Ζέτα και την είδαμε μετά από καιρό.

Η Ζέτα Μισόκαλου, όπως θα δείτε είναι πάντα περιποιημένη και... κοκέτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved