Απίστευτο: Έγινε υπηρεσιακή εκταφή του Στάθη Ψάλτη!
Showbiz

Απίστευτο: Έγινε υπηρεσιακή εκταφή του Στάθη Ψάλτη!

Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά, από το Νεκροταφείο Ζωγράφου, με την Μαίρη Μπάρκουλη να ξεσπά μέσα από τις αναρτήσεις της για το γεγονός. 

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, τον οποίο και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί μέχρι και σήμερα, μέσα από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε, αλλά και τις ατάκες του, που έχουν μείνει αξέχαστες!

Το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαΐου, γνωστοποιήθηκε μέσα από το group "Μένουμε Ζωγράφου" στο Facebook ότι έγινε η εκταφή του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά, με την συγκεκριμένη ανάρτηση να αναφέρει ξεκάθαρα ότι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ούτε και ασχολήθηκε με το γεγονός. Υπενθυμίζεται ότι στα συγγενικά του πρόσωπα συγκαταλέγονται η χήρα του και η κόρη του, Μαρία.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση αννέφερε χαρακτηριστικά: "Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς "υπηρεσιακά". Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι.Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Η Μαίρη Μπάρκουλη, η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, η οποία και ήταν πολύ στενή φίλη με τον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη, ξέσπασε μέσα από αναρτήσεις της στο Facebook για όλο αυτό το γεγονός. Η ίδια, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του συγκεκριμένου group, έγραψε ότι είχε ενημερώσει η ίδια ότι θα αναλάμβανε τα έξοδα της εκταφής και ότι ο δήμος της είχε πει ότι δεν θα πειραχθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Νεκροταφείο Ζωγράφου είναι θαμμένος και ο Ανδρέας Μπάρκουλης, κάτι που σημαίνει ότι η Μαίρη Μπάρκουλη επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Αναλυτικά έγραψε στην ανάρτησή της: «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Ύστερα από λίγη ώρα και ενώ η Μαίρη Μπάρκουλη επικοινώνησε με τον δήμαρχο, προχώρησε σε νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την οποία ανέφερε ότι ως εξήγηση της είπαν ότι δεν βρήκαν κανέναν από τους συγγενείς του και το γεγονός της υπηρεσιακής εκταφής ήταν αποτέλεσμα δημοτικού συμβουλίου.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει»

Η ίδια ανέφερε και τα ονόματα του Σπύρου Μπιμπίλα και της Άννας Φόνσου, οι οποίοι και είναι "δίπλα του" και θα βοηθήσουν σε όλο αυτό το γεγονός, το οποίο η ίδια καταδικάζει και θεωρεί απαράδεκτο.

Σε επικοινωνία που είχε το gossip-tv με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, ο ίδιος ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Άννα Φόνσου έχουν κάνει αίτημα για να μεταφερθούν τα όστά του Στάθη Ψάλτη σε μαυσωλείο οστών , το οποίο υπάρχει στο Α Νεκροταφείο Αθηνών, το οποίο έχει γίνει δωρεά, όπου εκεί φυλάσσονται οστά των ηθοποιών.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved