Συγκλονίζει ο Τάκης Σαγιώρ: «Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Τάκης Σαγιώρ: «Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά»

Ο γνωστός χορογράφος, Τάκης Σαγιώρ, σε σχετική ανάρτησή του, ανέφερε όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του φίλου του, Δάκη, τα οποία δεν είναι καθόλου καλά. 

Τον τελευταίο καιρό, η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ πλέον ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του με αυξημένη την φροντίδα των αγαπημένων του προσώπων.

Ο Δάκης είναι γνωστό ότι παλεύει με την ασθένεια του καρκίνου τα τελευταία χρόνια, με τον τραγουδιστή να δίνει πάντοτε κουράγιο στους καρκινοπαθείς, ώστε να παλέψουν με την ασθένεια, να παραμένουν αισιόδοξοι, για να μπορέσουν να τα καταφέρουν και να αποκατασταθεί η υγεία τους. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, στις αρχές Μαΐου, ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποιήθηκε ότι νοσηλευόταν σε γνωστό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, μιας και η κατάστασή του είχε κριθεί ως ιδιαίτερα επιβαρυμμένη.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που έδινε τη νέα του μάχη, είχε στο πλευρό του κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς καλούς φίλους, οι οποίοι προσεύχονταν νυχθημερόν για εκείνον. Ο Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος και είναι πολύ στενός του φίλος, με ανάρτησή του, είπε ότι δυστυχώς τα νέα για την υγεία του Δάκη δεν είναι καθόλου καλά, ενώ αποκάλυψε ο ίδιος ζυγίζει πλέον 42 κιλά!

Ο Τάκης Σαγιώρ έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: "Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!!!!!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ..... δεν είναι καλά! βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την συζηγο του ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!!!! ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του " πολλά χρόνια συνεργάτης του" και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!!!! Το τηλέφωνο του " έχει αλλάξει νούμερο" το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον.... λυπούνται!!!!!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!!!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!! Ο Δακης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορευτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωη!!!!!!!!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τραγούδι που του έγραψε ο Τάκης Σαγιώρ:

Κάτω από την δημοσίευσή του απάντησε και η Λουκίλα Καρρέρ- Πλέσσα, η οποία και σχολίασε ότι το τηλέφωνό του δεν έχει αλλάξει, απλά δεν θέλει να μιλάει σε πολύ κόσμο, ενώ μιλά εκλεκτά σε πολύ κοντινούς του, μιας και ο ίδιος δεν θέλει να απασχολεί με τα θέματα της υγείας του.

Δείτε παρακάτω την απάντησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved