Αλεξανδράκη: Ξεσκέπασε τη σχέση Παναγιώταρου-Σχίζα! Η φωτό με το καυτό φιλί στο στόμα και το τατουάζ
Showbiz

Αλεξανδράκη: Ξεσκέπασε τη σχέση Παναγιώταρου-Σχίζα! Η φωτό με το καυτό φιλί στο στόμα και το τατουάζ

Μπορεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να... σφύριζε αδιάφορα κάθε φορά που τη ρωτούσαν για την πραγματική σχέση που τη συνδέει με τον Στάθη Σχίζα όμως ήρθε η ώρα να... ξεσκεπαστεί όλη η αλήθεια. 

Μάλιστα αυτό το... καθήκον ανέλαβε να φέρει εις πέρας η καλή φίλη και των δύο, Δήμητρα Αλεξανδράκη που παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τον γάμο της, είπε να κάνει ένα... διάλειμμα για να κάνει αποκαλύψεις!

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε ένα στόρι με τον παίκτη του Survivor να φιλάει παθιασμένα στο στόμα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που να θυμίσουμε ότι προσφάτως έδωσε τέλος στη σχέση της με τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη όμως δεν έμεινε εδώ αλλά θέλησε να δώσει και τη... συνέχεια της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, ενημερώνοντάς μας ότι εκείνος έχει κάνει τατουάζ στο σώμα του το όνομά της.

“Εκτός από γλυκό παιδί κουβαλάει και το όνομα της φιλενάδας μου στα πλευρά του” έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη λεζάντα του συγκεκριμένου story, βγάζοντας τα πάντα στο φως!

Έτσι, ένα μυστήριο φτάνει στο τέλος του και μετατρέπεται σε έναν φλογερό έρωτα που προφανώς η Αλεξάνδρα περιμένει να ζήσει ξανά με το που θα βγει ο αγαπημένος της από το Survivor.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη τα οποία υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved