Η συγκινητική ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού για τον Γιάννη Φέρτη που παλεύει με το Αλτσχάιμερ
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού για τον Γιάννη Φέρτη που παλεύει με το Αλτσχάιμερ

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Κάκια Ιγερινού που αφορά τον καλό και αγαπημένο της φίλο, Γιάννη Φέρτη που δίνει τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά» έγραψε αρχικά η Κάκια Ιγερινού αναφερόμενη στο Αλτσχάιμερ.

Στην συνέχεια της δημοσίευσής της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Κάκια Ιγερινού πρόσθεσε: «Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Την ανάρτησή της συνόδευσε με μια φωτογραφία του 84χρονου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της Κάκιας Ιγερινού στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter για τον Γιάννη Φέρτη, που παλεύει με το Αλτσχάιμερ, μία νόσο, που έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.

Τι είναι η νόσος Αλτσχάιμερ;

Η νόσος Alzheimer είναι μια νόσος που εξελίσσεται προοδευτικά, καταστρέφοντας τη μνήμη και άλλες σημαντικές νοητικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Είναι η πιο κοινή αιτία της άνοιας – μια ομάδα διαταραχών του εγκεφάλου που οδηγεί σε απώλεια της πνευματικής λειτουργίας και κοινωνικών δεξιοτήτων. Στη νόσο Αλτσχάιμερ, τα εγκεφαλικά κύτταρα εκφυλίζονται και πεθαίνουν , προκαλώντας μια σταθερή μείωση στη μνήμη και διανοητική λειτουργία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved