Βίκυ Καγιά: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Καννών – Το outfit που ξετρέλανε τους celebs
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Καννών – Το outfit που ξετρέλανε τους celebs

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε δίπλα σε Χολιγουντιανούς αστέρες καθώς αυτές τις μέρες είναι στη Γαλλία και συγκεκριμένα στις Κάννες για χάρη του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών.

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών 2022 ξεκίνησε την Τρίτη (17/5) και η Γαλλία υποδέχτηκε μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και όχι μόνο. Η διοργάνωση αυτή ένα από τα πιο λαμπερά red carpets, που συναγωνίζεται ακόμη και τα Όσκαρ.

Το Φεστιβάλ των Καννών, είχε ακυρωθεί το 2020 λόγω κορονοϊού, όμως πέρυσι επέστρεψε τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και φέτος έκανε ένα πολύ δυναμικό comeback, με όλους τους παρευρισκόμενους να είναι ευδιάθετοι και υπέρλαμπροι.

Από το κόκκινο χαλί πέρασαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής του φετινού Φεστιβάλ Καννών, με πρόεδρο τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Lindon, ανάμεσά τους και η Eλληνο-Ιταλίδα Valeria Golino και η Σουηδή Noomi Rapace, αλλά και διεθνείς αστέρες, όπως η Julianne Moore και η Eva Longoria, Lashana Lynch που βρέθηκαν εκεί είτε για απολαύσουν ταινίες είτε για να είναι παρών στις πρεμιέρες ταινιών στις οποίες συμμετέχουν.

Εκεί, ωστόσο, βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά, η οποία ταξίδεψε από το Αθήνα για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λαχανί πέδιλα και λευκό τσαντάκι.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της, την εμπειρία της εκεί, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε και ένα βίντεο που την απεικονίζει να περπατά στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved