Έλενα Ναθαναήλ - Γιώργος Κωνσταντίνου: Σπάνια φωτό από την εποχή που ήταν ζευγάρι - Χορεύουν αγκαλιά
Showbiz

Έλενα Ναθαναήλ - Γιώργος Κωνσταντίνου: Σπάνια φωτό από την εποχή που ήταν ζευγάρι - Χορεύουν αγκαλιά

Η σχέση του Γιώργου Κωνσταντίνου με την Έλενα Ναθαναήλ ήταν από εκείνες που δεν «είδαν» τα φώτα της δημοσιότητας σε μεγάλη έκταση. 

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα ο έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός, τόσο που η ίδια η ηθοποιός είχε αποκάλυψη πως ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν η πρώτη της αγάπη.

Τόσο εκείνος όσο και η Έλενα Ναθαναήλ, αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, το ταλέντο τους αναγνωρίστηκε μέσα από τις πολλές κινηματογραφικές τους επιτυχίες ενώ ο ένας για τον άλλον ήταν σπουδαίο στήριγμα.

Τη σπάνια αυτή φωτογραφία που βλέπουμε το ζευγάρι εκείνη την εποχή να χορεύει αγκαλιά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Χρήστος Κωνσταντίνου.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο όταν η ηθοποιός πήγε μετά το τέλος της παράστασης οπού πρωταγωνιστούσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Μεταξόπουλο.

«Σπάνια φωτογραφία με τον
Γιώργο Κωνσταντίνου και την Έλενα Ναθαναήλ από την περίοδο που υπήρξαν ζευγάρι.
Γνωρίστηκαν στο θέατρο όπου εκείνος πρωταγωνιστούσε όταν ένα βράδυ μετά το τέλος της παράστασης η αγαπημένη ηθοποιός πήγε να συναντήσει τον Φώτη Μεταξόπουλο που επίσης εργαζόταν εκεί.
Λίγους μήνες αργότερα συνεργάστηκαν στην ταινία της Φίνος Φίλμ
"Ξύπνα Βασίλη" όπου υποδύθηκαν τα αδέρφια ενώ την αποκάλυψη της σχέσης τους έκανε η ίδια η Έλενα Ναθαναήλ σε συνέντευξή της το 1969 στο περιοδικό "Ρομάντσο".

Μεταξύ άλλων είχε πει.
"Ο Γιώργος είναι η πρώτη μου αγάπη. Είχα κάποια φλερτ με άλλους ανθρώπους που ήταν στην ζωή μου. Δεν θυμάμαι όμως να έκανα συγκρίσεις αυτών των ανθρώπων με τον Γιώργο. Ίσως γιατί δεν αποτέλεσαν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ίσως γιατί δεν τους ένιωσα, δεν τους έζησα και δεν τους πόνεσα όσο τον Γιώργο. Ήταν ασήμαντα φλερτ», έγραψε στη λεζάντα.

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved