Γαία Μερκούρη: Η εκπληκτική φώτο της που ξετρέλανε την πεθερά της Μενεγάκη
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Η εκπληκτική φώτο της που ξετρέλανε την πεθερά της Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έχουν μία υπέροχη σχέση και αυτό φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν κατά διαστήματα και τα σχόλιά τους στο instagram! 

Η πιο φανατική follower τους είναι η... πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, η κυρία Λιλίκα Μαντζίκα, η οποία είναι λάτρης του instagram!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη γνωρίζονται από παιδιά, ωστόσο, η φιλία τους έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο δυνατό.

Το νεαρό ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ενώ στην αρχή έκρυβαν την σχέση τους, τώρα δημοσιεύουν ασταμάτητα στα social media φωτογραφίες τους.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι πια αχώριστοι!

Συχνά ο γιος της παρουσιάστριας και η κόρη της ηθοποιού ανεβάζουν τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα.

Βέβαια, οι δύο νέοι έχουν την πιο φανατική τους follower που είναι φυσικά μέσα από την οικογένειά τους και δεν είναι άλλη από την κυρία Λιλίκα Μαντζίκα που λατρεύει τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ιδίως η Γαία, οι οποίες είναι πιο καλλιτεχνικές και απεικονίζουν άλλοτε την ίδια και άλλοτε τα πανέμορφα μέρη που επισκέπτεται με τον αγαπημένο της!

Όμως, μία φωτογραφία ξετρέλανε την πεθερά της Ελένης και... δείτε την στην παρακάτω gallery και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved