Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο... ερωτικός μετανάστης Απόστολος Ρουβάς, η σέξι Σοφιάνα και το... σίχαμα
Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο... ερωτικός μετανάστης Απόστολος Ρουβάς, η σέξι Σοφιάνα και το... σίχαμα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τη δυνατή εμπειρία που έζησε στο Survivor.

Αναφερόμενος στον Απόστολο Ρουβά αποκάλυψε: «Θα τον χάσουμε, ηγάπησε, πλέον θα ζει στην Καλαμαριά. Είναι ερωτικός μετανάστης» είπε ενώ πρόσθεσε ότι έχει μια καλή πρόταση για δουλειά μετά το Survivor. «Κατάφερε να βγάλει από πάνω του το επώνυμο Ρουβά. Στο παιχνίδι ήταν ο Απόστολος όχι ο αδελφός του Σάκη».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, δεν ήταν και ιδιαίτερα... γλυκούλης αφού και μέσω των social media έχει καταφερθεί εναντίον του. Ο Κωνσταντάρας είπε στην εκπομπή: «Έχω γράψει ότι είναι σίχαμα, ελεεινός, ψεύτης και ανήθικος και θα τις έλεγα και μπροστά του. Κάνει τη δουλειά του παιχνιδιού, προσφέρει γέλιο ρίχνοντας το επίπεδο του παιχνιδιού. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα για τον Άρη που μπροστά του δεν τολμά να τα πει».

Επίσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή είπε για την πρώην σύντροφό του Έλενα Κώνστα, πως τον βοήθησε όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor καθώς του κρατούσε τις γάτες του επειδή ήταν τσακωμένες μεταξύ τους. Και τόνισε: «Δεν είμαστε μαζί εδώ και δύο χρόνια. Έχουμε μια ιδανική σχέση. Θα είναι σχέση ζωής, θα είναι στη ζωή μου, είχα έρθει και κοντά με τους δικούς της, με έβαλαν στο σπίτι τους».

Μίλησε όμως και για την τωρινή κοπέλα του λέγοντας πως εξαιτίας του ήρθε σε δύσκολη θέση. Ο ίδιος τόνισε: «Δυσκολεύτηκε και έφταιξα εγώ σε αυτό.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όμως ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και στο Εξομολογητήριο καθώς παραδέχτηκε ότι έχει ψάξει κινητό συντρόφου του και επειδή βρήκε πράγματα «δεν άντεξα να κάνω τον ανήξερο και μετά η σχέση σταμάτησε».

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του και τις συνεργασίες του, ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός είπε: «Δεν θα ξανάκανα επαγγελματική συνεργασία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά θα ήθελα να έχω καλή σχέση».

«Θα έμπαινα αύριο στο Survivor αν με έπαιρναν ξανά τηλέφωνο» τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποιον βλέπει νικητή φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης είπε πως θέλει να κερδίσει ο Άρης ή η Σταυρούλα ή η Ασημίνα.

Τέλος χαρακτήρισε ως πιο σέξι γυναίκα του φετινού Survivor τη Σοφιάνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved