Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πρώτη πρόβα και το νυφικό της είναι… εκθαμβωτικό! Λευκό με διαφάνειες και λάμψη
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πρώτη πρόβα και το νυφικό της είναι… εκθαμβωτικό! Λευκό με διαφάνειες και λάμψη

Σε τέσσερις μήνες η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μπορεί ο γάμος να είχε προγραμματιστεί για το τέλος Μάη όμως λόγω υποχρεώσεων πήρε μια μικρή παράταση κι έτσι θα γίνει μετά το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο.

Το πρωί του Σαββάτου (21-05) η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε την πρώτη της πρόβα και μας αποκάλυψε το νυφικό της, το οποίο είναι απίθανο! Λευκό, με διαφάνειες και λάμψη, εξάλλου η Δήμητρα δεν μπορούσε να διαλέξει κάτι λιγότερο!

Η ίδια ενθουσιασμένη με την πρώτη της πρόβα μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες με τους followers της.

Δες το στο βίντεο που ακολουθεί!

«Ο γάμος ήταν να γίνει τέλος Μάϊου αλλά επειδή βλέπουμε ότι δεν προλαβαίνουμε και επειδή πέρασα και μια πολύ δύσκολη περίοδο τους τελευταίους δύο μήνες, είπαμε να τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο. Το νυφικό θα είναι μπόλικο. Σίγουρα θα το δείτε, σίγουρα θα μοιραστώ πράγματα από τον γάμο μου. Το κοστούμι επειδή θέλει να το ράψει ο σύντροφός μου, του είπα να μου πει τα χρώματα για να έχουμε μια χρωματική αρμονία. Είναι κοινή μας απόφαση ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ίσως είναι λίγο παραπάνω δική μου γιατί όπως έχω πει, θεωρώ τον γάμο ένα πού ιερό μυστήριο. Οι καλεσμένοι θα είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι», είχε πει πρόσφατα η ίδια στην εκπομπή Happy Day.

Όσο για το κόστος; Η ίδια έχει πει: «Με αυτά που έχουμε ράψει πάνω, αν το έβαζα προς πώληση θα κόστιζε 10.000 ευρώ περίπου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved