Κουτσόπουλος-Μιχαλοπούλου: Έτσι θα περάσουν το φετινό καλοκαίρι – Η εγκυμοσύνη και το «καταφύγιο»
Showbiz

Κουτσόπουλος-Μιχαλοπούλου: Έτσι θα περάσουν το φετινό καλοκαίρι – Η εγκυμοσύνη και το «καταφύγιο»

Για πρώτη φορά θα γίνουν γονείς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ηθοποιός σύντροφος του σεφ και παρουσιαστή του MasterChef, διανύει ήδη το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης με την είδηση να γίνεται γνωστή μόλις πριν λίγο καιρό. Πώς θα περάσουν το καλοκαίρι σε αυτή την όμορφη φάση;

Οι δυο τους, σύμφωνα με τη Real, έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα σχετικά νωρίς και να εγκατασταθούν για όλο το καλοκαίρι στην Αντίπαρο, εκεί οπού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί και την επιχείρησή του. Θα είναι σαφώς ένα "καταφύγιο", ιδίως για τη Χρύσα που επιβάλλεται να περάσει τους μήνες της εγκυμοσύνης της σε ένα ωραίο περιβάλλον και τι πιο ιδανικό από το Κυκλαδίτικο νησί! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι ήδη ετοιμάζει βαλίτσες!

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και συνέχισε: «Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

To ζευγάρι ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη καμία σχετική δήλωση καθώς θέλει αυτό το κομμάτι να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους θέλουν αυτό το καλοκαίρι να το περάσουν μακριά από την πρωτεύουσα.

Δες κάποιες από τις σπάνιες εμφανίσεις του ζευγαριού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved