Βάσω Λασκαράκη: Τεράστια αλλαγή - Το νέο hair look που σίγουρα θα λατρέψεις!
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Τεράστια αλλαγή - Το νέο hair look που σίγουρα θα λατρέψεις!

Την Βάσω Λασκαράκη την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και την σειρά, «Σε ξένα χέρια».

Η ίδια, άλλωστε, έχει επιλέξει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί το κοινό μόνο με τα επαγγελματικά και όχι με τα προσωπικά της.

Η ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της, κάνοντας μάλιστα focus στον εαυτό της. Ξεκουράζεται όσο μπορεί, περνάει χρόνο με την οικογένειά της και προσέχει και τον εαυτό της, κάνοντας «αναβάθμιση» στην εμφάνισή της.

Έτσι λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της και μπορούμε να πούμε ότι της πηγαίνει πάρα πολύ. Η ηθοποιός αποφάσισε να κόψει λίγο τα μαλλιά της και να τα βάψει στην απόχρωση του ξανθού. Μάλιστα θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό, μερικές φωτογραφίες.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Σσσσσς …. κάτι νέο έρχεται».

Η φωτογραφία έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από είκοσι χιλιάδες likes αλλά και σχόλια που αναρωτιούνται για ποιο λόγο έκανε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της.

Δείτε στην πρακάτω gallery την σταδιακή αλλαγή του hair look της Βάσως Λασκαράκη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βάσω Λασκαράκη είχε δηλώσει:«Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο. Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved