Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η φωτό από διακοπές πριν μερικά χρόνια προκάλεσε πανικό στο Instagram
Showbiz

Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η φωτό από διακοπές πριν μερικά χρόνια προκάλεσε πανικό στο Instagram

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα είναι ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας μας.

Και παρά το γεγονός ότι αυτή η σχέση έχει περάσει από... σαράντα κύματα, παραμένει πολύ δυνατή και ισχυρή. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει μία κόρη την Θαλασσινή, η οποία είναι 27 χρονών.

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι μαζί από το 1992 και κατά καιρούς η ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από… παλιά, οι οποίες τους απεικονίζουν σε τρυφερές και ανέμελες στιγμές.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία υπέροχη κοινή φωτογραφία της με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου η οποία μάλιστα έχει τραβηχτεί πριν από μερικά χρόνια. Συγκεκριμένα είναι τραβηγμένη ένα καλοκαίρι σε κάποιο νησί.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία των δύο ηθοποιών που ποζάζουν αγκαλιασμένοι στη θάλασσα.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει:«Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ όρου ζωής; Εμείς αποδείξαμε σε αυτά τα 25 και χρόνια, μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved