The Bachelor: Ξεχάστε την Άννυ που θυμόσαστε – Είναι αγνώριστη και καλλονή
Showbiz

The Bachelor: Ξεχάστε την Άννυ που θυμόσαστε – Είναι αγνώριστη και καλλονή

Την Άννυ την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης, «The Bachelor» πριν περίπου δυόμιση χρόνια, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Η ίδια δεν είχε φτάσει πολύ μακριά, καθώς ο μπάτσελορ δεν βρήκε την αγάπη στα μάτια της και με το που αποχώρησε, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με την ανάρτηση που είχε κάνει.

«I’m back ! Και πλέον μόνο με χαμόγελο! Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν για να έρθουν τα καλύτερα! Πάλεψα με τον εαυτό́ μου και τις αντοχές μου. Σημασία παιδιά́ μου δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι! Σας ευχαριστώ́ για όλη τη στήριξη», είχε γράψει στα social media.

Λίγα χρόνια αργότερα, όμως ο Παναγιώτης Βασιλακός θα μετανιώνει για την επιλογή αυτή, καθώς η νεαρή κοπέλα δεν θυμίζει σε τίποτα την τότε κοπέλα. Η Άννυ είναι 24 χρονών και σπουδάζει υποκριτική τέχνη, ενώ της αρέσει πολύ ο χορός.

Πλέον πρόκειται για μια καλλίγραμμή κοπέλα με καταπληκτικές αναλογίες, με αρκετά αδυνατισμένη και γυμνασμένη σιλουέτα, που κάνει τους αντές να παθαίνουν «εγκεφαλικά» στο πέρασμα της.

Δείτε στην gallery την θεαματική αλλαγή της.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο ριάλιτι είχε δηλώσει:«Θα έμπαινε πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Ήμουν λίγο μαγκωμένη. Εννοείται πως θα το παρακολουθώ. Αν δε το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις πως είναι ακριβώς. Είχα την περιέργεια και σαν εμπειρία ήθελα να το ζήσω όλο αυτό. Σε καμία κοπέλα νομίζω δεν αρέσει αυτός ο τρόπος διεκδίκησης. Απλά μπήκαμε να δοκιμάσουμε και λίγο τις αντοχές μας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved