Τα παιδιά των ηθοποιών που κάνουν θραύση στην TV
Showbiz

Τα παιδιά των ηθοποιών που κάνουν θραύση στην TV

Είναι πρόσωπα πολυσυζητημένα, βρίσκονται στην επικαιρότητα και πρωταγωνιστούν στα τηλεοπτικά πλατό.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι πήραν το ταλέντο των γονιών τους, ορισμένα από αυτά και των πασίγνωστων παππούδων τους, και ακολούθησαν την μεγάλη τους αγάπη για την υποκριτική.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα παιδιά διάσημων ηθοποιών που κάνουν θραύση στην τηλεόραση.

Τζένη Καζάκου

Έκανε δυναμική κίνηση στο MEGA, στη νέα σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», που τρέλανε τα μηχανάκια της AGΒ. Η Τζένη Καζάκου, εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου και κόρη του Κωσταντίνου Καζάκου, δεν θα μπορούσα να μην ακολουθήσει τα βήματα των γονιών και των παππούδων της.

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτό τον χώρο. Πάντα με μάγευε αλλά δεν το ονειρευόμουν από μικρή», σημείωσε η Τζένη Καζάκου, η οποία όπως ήταν φυσικό ακολούθησε την «οικογενειακή πορεία…».

«Όταν άρχισα να ψάχνω με τι θα ασχολήθω, δε μου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη μου επιλογή, μετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία», είχε πει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, συμπληρώνοντας πως «όταν τους είπα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες, δεν τους ξάφνιασε».

Αφροδίτη Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου η τηλεοπτική Μυρτάλη, που την βλέπουμε καθημερινά στο σήριαλ του Μega «Η γη της Ελιάς», έκανε φέτος το πρωταγωνιστικό της ντεμπούτο και θεωρείται -όχι άδικα- η αποκάλυψη.

Η 22 ηθοποιός, η οποία είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, φαίνεται πως δεν γινόταν να ξεφύγει από το καλλιτεχνικό του DNA. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1999, σε μια εποχή που η μητέρα της πρωταγωνιστούσε στο άκρως επιτυχημένο σήριαλ του Μega «Δύο ξένοι».

Μπορεί οι γονείς της να χώρισαν όταν η Αφροδίτη ήταν μόλις δύο ετών, ωστόσο κρατούν άριστες σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει μέσα από τις πρώτες της δουλειές, οι οποίες σχετίζονται κυρίως με τραγούδι.

Για την Αφροδίτη, η «Γη της Ελιάς» δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε συμμετάσχει ξανά σε σειρά του Αντρέα Γεωργίου, και ειδικότερα στο «Μπρούσκο», όπου πρωταγωνιστούσε και η μητέρα της.

Χωρίς να έχει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο, είχε εμφανιστεί σε μία σκηνή ερμηνεύοντας ένα τραγούδι. Απ’ ότι φαίνεται ο σκηνοθέτης είχε καταλάβει από τότε την ικανότητα της στην υποκριτική.

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, εκτός από ωραίος άντρας, είναι και ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Από τον περασμένο Αύγουστο είναι παντρεμένος με την Δανάη Μιχαλάκη, ενώ πρωταγωνιστεί στην σειρά του Μega «Σκοτεινή θάλασσα». Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Σπούδασε μάρκετινγκ ενώ παράλληλα πέρασε στο Εθνικό Θέατρο. Η πρώτη του δουλειά ως ηθοποιού ήταν στο θέατρο, στην παράσταση «Κατσαρίδα». Η πρώτη του συμμετοχή σε σειρά στην τηλεόραση ήταν το 2000 σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Κόκκινος κύκλος», όπου υποδύθηκε έναν αστυνομικό.

Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετείχε στη σειρά «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ1, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου πρωταγωνίστησε στη σειρά «Σπίτι είναι» του Alpha.

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα είναι η κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου και λατρεύει να κάνει φάρσες στη μητέρα της. Η ηθοποιός μεγάλωσε επίσης στο πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, που συγκατοικεί ακόμα με τη μητέρα του. Η Δανάη είναι πλέον παρουσιάστρια, καθώς ανέλαβε την πρωινή ζώνη του Μega, και τα πηγαίνει περίφημα.

Δανάη Μιχελάκη

Η αγγελική της μορφή ήταν αυτή που μας έπεισε από το πρώτο επεισόδιο της σειράς άγριες μέλισσες ότι η Δρόσω, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, είναι η πιο αθώα -κι όμορφη- από τις αδερφές Σταμίρη.

Υπάρχουν όμως αρκετά πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζετε για την γνωστή ηθοποιό. Η Δανάη Μιχαλάκη είναι 30 ετών και γεννήθηκε στη Σύρο στις 7 Αυγούστου 1992. Ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα.

Καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της (Γιώργος Μιχαλάκης, επίσης ηθοποιός), είναι από την Κρήτη. Η μητέρα της είναι από το Λιντ της Αγγλίας και είναι δασκάλα μπαλέτου.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού για τέσσερις μήνες στο Μπάρι της Ιταλίας και συγκεκριμένα κλακέτες. Επίσης, έχει εργαστεί ως σερβιτόρα και ως πωλήτρια ρολογιών και κοσμημάτων. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved