Βασίλης Γκουρούσης: Τεράστια η αλλαγή στην εμφάνισή του – Δείτε τον μετά την αποφυλάκισή του
Showbiz

Βασίλης Γκουρούσης: Τεράστια η αλλαγή στην εμφάνισή του – Δείτε τον μετά την αποφυλάκισή του

Τη Δευτέρα, 23/05, ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε και στα πρώτα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή, το Πρωινό, η αλλαγή του είναι απίστευτη! Έχει χάσει πολλά κιλά! 

Ο Βασίλης Γκουρούσης, όπως σας ενημέρωσε με αποκλειστικές πληροφορίες του το gossip-tv, αφέθηκε ελεύθερος καθώς έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, 14 μήνες μετά την αποφυλάκισή του, έκανε την πρώτη εμφάνισή του το βράδυ της Τρίτης.

Η Τέτα Καμπουρέλη, μάλιστα, εμφανίστηκε μόνη της στην πρώτη προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», όπου ο φακός μας την τσάκωσε.

Ο Βασίλης είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.»!

Και υπογράμμισε: «Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Βασίλη Γκουρούση λίγο μετά την αποφυλάκισή του

Η Τέτα Καμπουρέλη στο gossip-tv μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση-Η έκκλησή της

Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη έξοδος μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της - Αποκλειστικές φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved