Μας κάνει πλάκα η Βίκυ Κουλιανού! Η πόζα στα 55 της είναι άχαστη
Showbiz

Μας κάνει πλάκα η Βίκυ Κουλιανού! Η πόζα στα 55 της είναι άχαστη

Η Βίκυ Κουλιανού είναι από τις γυναίκες που μέχρι και σήμερα ξέρουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα και προκαλούν αναστάστωση στο πέρασμά τους.

Το όνομά της Βίκυς Κουλιανού έχει γραφτεί στο «βιβλίο» της μόδας με πάρα πολλές συνεργασίες. Περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη κορυφαίων σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό και πόζαρε για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών.

Άλλωστε είναι μια γυναίκα με αναλογίες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές των top models του εξωτερικού και ακόμα και στα 55 της χρόνια ξέρει να τραβάει τα φλας πάνω της.

Η Βίκυ Κουλιανού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία που απεικονίζονται να καλλίγραμμα πόδια της και όπως ήταν φυσικό μοίρασε «εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Το σώμα είναι του μπαμπά, κληρονομικό (γέλια). Κάνω διατροφή, δεν τρώω ό,τι να 'ναι, δεν τρώω αργά το βράδυ, έχω όμως μία μέρα την εβδομάδα που σπάω τη δίαιτα. Τρώω, ας πούμε ,πατάτες τηγανητές και γλυκά. Δεν έχω υπάρξει ποτέ λαίμαργη, αλλά δεν είμαι και με μαρούλια. Θα φάω και τα μαγειρευτά μου και τα γλυκά μου, αλλά θα το κάνω με μέτρο. Έχω να κάνω γυμναστική δύο μήνες, ό,τι κάνω στο κολύμπι και κάποιες ασκήσεις μέσα στο νερό. Τον χειμώνα κάνω ΤΕΧ και ισομετρικές ασκήσεις» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε στην gallery την Βίκυ να ποζάρει στο φακό.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved