Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Τα καλλιστεία του 2005 και η εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την νέα εκπομπή, που ενδέχεται να ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Happy Day" με την ίδια να αναφέρεται στον θεσμό των καλλιστείων και το πως εκείνη το βίωσε το 2005, περιγράφοντας παράλληλα και όλο το παρασκήνιο. Επίσης, αναφερθηκε και στην εκπομπή που ενδέχεται να ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λέγοντας ότι δεν είναι κάτι ακόμα ανακοινώσιμο, αλλά το δουλεύουν πολύ.

Η Κατερίνα Στικούδη είπε χαρακτηριστικά: "Ο θεσμός των καλλιστείων είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από εδώ ξεκίνησα άλλωστε το 2005 και ανοίχτηκε ένας δρόμος με πάρα πολλά πράγματα, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα. Αυτό που θυμάμαι από τα καλλιστεία που συμμετείχα εγώ ήταν ότι μου είχε κολλήσει το φόρεμα στο τακουνάκι και νευρίασα. Το τράβηξα λοιπόν από τα νεύρα μου και το φόρεμα φάνηκε ακόμα πιο εξαιρετικό.

Αν δεν πέσει υπογραφή με τον ΑΝΤ1 δεν λέω απολύτως τίποτα. Προετοιμαζόμαστε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο μας θα γίνουμε φίλες. Δουλέυουμε πολύ, αλλά δεν έχουμε πει κάτι ακόμα επίσημο με το κανάλι".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved