Γιώργος Βογιατζής: Σε άσχημη κατάσταση μετά τον θάνατο του καλύτερού του φίλου, Βαγγέλη Παπαθανασίου
Showbiz

Γιώργος Βογιατζής: Σε άσχημη κατάσταση μετά τον θάνατο του καλύτερού του φίλου, Βαγγέλη Παπαθανασίου

Ο Γιώργος Βογιατζής βρισκόταν στο πλευρό του Βαγγέλη Παπαθανασίου μέχρι και την τελευταία στιγμή και καθ' όλη τη διάρκεια που εκείνος. έδινε τη δικη του μάχη με τον κορονοϊό!

Πριν από λίγες ημέρες έχασε τη ζωή του ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, με τους οικείους του, αλλά και άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον να βυθίζονται στη θλίψη.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Βαγγέλης Παπαθανασίου, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 17 Μαΐου σε ηλικία 79 ετών, από επιπλοκές του κορονοϊού και με τον ίδιο ήδη να νοσηλεύεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Παρίσι. Την επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπούσε, δίνοντας και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιό, Γιώργος Βογιατζής βρισκόταν στο πλευρό του Βαγγέλη Παπαθανασίου όλο αυτό το διάστημα, όπου ο ίδιος νοσηλευόταν στη Γαλλιά, ενώ δεν έλειψε στιγμή από κοντά του. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι φίλοι μέχρι και το τέλος και η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα του θανάτου του Βαγγέλη Παπαθανασίου, ο ηθοποιός δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός και η ψυχολογική του κατάσταση είναι ιδιαίτερα άσχημη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Βογιατζής βρίσκεται στο Παρίσι με την γυναίκα του, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της κηδείας του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Οι δυο άνδρες γνωρίστηκαν μέσα στην δεκαετία του 1970 και από εκείνη τη στιγμή ήταν αχώριστοι ενώ ακόμα και τη διεθνή καριέρα την ξεκίνησαν μαζί.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved