Αθηναΐς Νέγκα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον (τυχερό) σύζυγό της!
Showbiz

Αθηναΐς Νέγκα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον (τυχερό) σύζυγό της!

Μπορεί η Αθηναΐς Νέγκα να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, όμως μερικές φορές μας αφήνει να "κλέψουμε" ματιές από την ευτυχία που βιώνει σε οικογενειακό επίπεδο. 

Η παρουσιάστρια άλλωστε είχε αποκρύψει τον γάμο της με τον σύζυγό της Γιάννη τον οποίο αρέσκεται να αποκαλεί "τυχερό", το καλοκαίρι του 2017 που είχε γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα και παρουσία ελάχιστων φίλων. Μάλιστα, χρειάστηκε να ανακοινώσει η ίδια την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μία φωτογραφία από τον γάμο τους.

Η Αθηναΐς Νέγκα αρέσκεται να αναφέρεται σε εκείνον με πολύ χιούμορ, διακωμωδώντας μάλιστα συχνά και τη διαφορά ηλικίας που έχουν -είναι κατά 14 χρόνια μικρότερος της 48χρονης σήμερα παρουσιάστριας.

"Τα 14 χρόνια διαφορά που έχω με τον σύζυγό μου με προβληματίζουν κάθε μέρα. Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες. Έχω άγχη και ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της η Αθηναΐδα Νέγκα η οποία στο μεταξύ δείχνει να απολαμβάνει κάθε της στιγμή με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της και με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Να θυμίσουμε ότι η Αθηναΐς Νέγκα έχει ακόμα ένα κοριτσάκι, από προηγούμενη σχέση της.

Η Αθηναΐς Νέγκα προσφάτως έκανε μία ανάρτηση που δεν θα μπορούσε παρά να συγκεντρώσει πολλά likes αφού στις φωτογραφίες που ανέβασε απεικονιζόταν με τον σύζυγό της σε έξοδό τους. Μάλιστα, στη λεζάντα τους έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εγώ και ο τυχερός σύζυγος βγαίνουμε ελάχιστα έξω. Εγώ και ο τυχερός σύζυγος, έχουμε συνεπώς ελάχιστες κοινές φωτογραφίες. Εγώ και ο τυχερός σύζυγος είμαστε ομάδα με καλές και κακές μέρες, δεν εχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα αλλά ελπίζω να έχει σχετική επιτυχία η συνύπαρξη και να μην μισήσουμε ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη είναι ανθρώπινη, ό,τι και όπως μπορεί ο καθένας. Θα κρατήσω λοιπόν αυτές τις σπάνιες φωτό για κάθε ενδεχόμενο. Κάθε ομάδα χρειάζεται στιγμιότυπα για την ιστορία της. Από την παρουσίαση του βιβλίου της @mariapanagopoulou_ Το απωθημένο φυγείν αδύνατον των @psichogiosbooks που ήταν ο λόγος να βγούμε. Διακρίνονται ποτά και το πως χαίρομαι με περίπου το τίποτα ενώ ο τυχερός σύζυγος αγέρωχος, με χαρακτηριστική απάθεια και την έκφραση της ιώβειας υπομονής παρίσταται-ως πότε άραγε;».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved