Γιώργος Σαμπάνης-Ιωάννα Σαρρή: Σώθηκαν από θαύμα μετά από σοβαρό τροχαίο στον Άλιμο!
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης-Ιωάννα Σαρρή: Σώθηκαν από θαύμα μετά από σοβαρό τροχαίο στον Άλιμο!

Στιγμές αγωνίας έζησαν τα ξημερώματα ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε στο ύψος του Αλίμου με διερχόμενο αυτοκίνητο. Και τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gossip-tv, το ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη όπου ο γνωστός τραγουδοποιός συμμετείχε στη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου. Ένα αυτοκίνητο yaris στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, μάρκας Mercedes.

Ο Γιώργος Σαμπάνης με απίστευτα αντανακλαστικά έκανε ελιγμό προκειμένου να αποφύγει το Yaris και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Μέσα σε μία στιγμή δύο αυτοκίνητα είχαν γίνει σμπαράλια όμως ήταν το μόνο που δεν ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή τους εμπλεκόμενους και κυρίως τον Γιώργο Σαμπάνη ο οποίος αφού βγήκε από το αυτοκίνητο και διαπίστωσε πως ο ίδιος και η σύντροφός του αλλά και τα κορίτσια που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο ήταν καλά, σχολίασε πως δεν έχουν σημασία τα σίδερα και οι υλικές ζημιές αλλά το γεγονός ότι έχουν όλοι την υγεία τους.

Σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες στο όλο περιστατικό, σχολίαζαν πως ο τραγουδιστής και η σύντροφό τους σώθηκαν από θαύμα καθώς η σύγκρουση τόσο με το διερχόμενο αυτοκίνητο όσο και με την κολώνα ήταν πολύ δυνατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved