Μιχαλοπούλου: Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ! Οι νέες φωτό της κούκλας συντρόφου του Κουτσόπουλου
Showbiz

Μιχαλοπούλου: Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ! Οι νέες φωτό της κούκλας συντρόφου του Κουτσόπουλου

Την ομορφότερη φάση της ζωής τους βιώνουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η όμορφη σύντροφος του σεφ, διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι πετάει στα σύννεφα από ευτυχία.

Και μπορεί ακόμη κανένας από τους δυο να μην έχει μιλήσει για το ευτυχές γεγονός, ούτε η ηθοποιός να έχει δημοσιεύσει φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ωστόσο τα νέα στιγμιότυπα που ανέβασε δείχνουν πως η εγκυμοσύνη της πάει πολύ αφού η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της!

Οι δυο τους, σύμφωνα με τη Real, έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα σχετικά νωρίς και να εγκατασταθούν για όλο το καλοκαίρι στην Αντίπαρο, εκεί οπού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί και την επιχείρησή του.

Θα είναι σαφώς ένα "καταφύγιο", ιδίως για τη Χρύσα που επιβάλλεται να περάσει τους μήνες της εγκυμοσύνης της σε ένα ωραίο περιβάλλον και τι πιο ιδανικό από το Κυκλαδίτικο νησί!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι ήδη ετοιμάζει βαλίτσες! To ζευγάρι, αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει κάνει ακόμη καμία σχετική δήλωση καθώς θέλει αυτό το κομμάτι να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους θέλουν αυτό το καλοκαίρι να το περάσουν μακριά από την πρωτεύουσα.

Δες στη gallery τις νέες φωτό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved