Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη... εν πλω!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη... εν πλω!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ στοργική μαμά και φροντίζει να το δείχνει συχνά, μιας και τα παιδάκια της είναι η μεγάλη της αδυναμία. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τις τελευταίες δεκαετίες και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ σωστή επαγγελματίας και στην εκπομπή της καθημερινά δίνει τον καλύτερό της εαυτό, κάτι που φάινεται ξεκάθαρα, αφού πάει από το καλό στο καλύτερο. Η διάσημη παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει πάντοτε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο με στιγμές από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, όσο και από στιγμές της οικογενειακής της ζωής και της καθημερινότητάς της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαΐου, λίγο μετά από την λήξη της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση για το Σαββατοκύριακο και να πάει στην Άνδρο, το οποιο είναι και το αγαπημένο της νησί και εκεί περνάει πολύ ξέγνοιαστες στιγμές. Η παρουσιάστρια πόζαρε πρώτη φορά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη, με τους οποίους και ταξίδεψε μαζί και μάλιστα... όλο χαμόγελο!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πάμε στο νησί ! #eleni @aggelos_latsios @gaiamercurii»

Δείτε την δημοσίευσή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CeEKNvYjCHf

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved