Οι έρωτες που "γεννήθηκαν" μέσα από ριάλιτι: Full in love μέχρι σήμερα!
Showbiz

Οι έρωτες που "γεννήθηκαν" μέσα από ριάλιτι: Full in love μέχρι σήμερα!

Έχουμε δει κατά καιρούς ότι μέσα στα ριάλιτι έχουν εξελιχθεί δυνατές σχέσεις, άλλες ερωτικές και άλλες φιλικές, οι οποίες έχουν αντέξει στον χρόνο και όπως βλέπουμε, έτσι θα συνεχίσουν για αρκετό καιρό ακόμα. 

Ανά τα χρόνια, όλο και περισσότεροι είναι οι τηλεθεατές, οι οποίοι παρακολουθούν έντονα τα reality shows και πολλοί μάλιστα έχουν ταυτιστεί και με ορισμένους χαρακτήρες.

Από το Greece's Next Top Model, μέχρι και το Survivor, βλέπουμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια να "γεννιούνται" νέες σχέσεις, όχι μόνο ερωτικές, αλλά και φιλικές, οι οποίες, όπως βλέπουμε, έχουν και διάρκεια στο χρόνο, μιας και υπάρχουν ζευγάρια, τα οποία και έχουν αντέξει με την πάροδο και ακόμα είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Αυτό θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι και απόλυτα λογικό, μιας και όταν ζεις με κάποιον καθημερινά μέσα σε ένα ριάλιτι, όπου η ζωή σου προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα, μπορείς να μάθεις κάποιον, στον τομέα του χαρακτήρα του, στο εκατό τοις εκατό, ενώ παράλληλα να καταλάβεις και τυχόν παραξενιές και μειονεκτήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια, τα οποία και είναι πολύ ερωτευμένα μέχρι και σήμερα, ενώ παράλληλα έχουν προχωρήσει στην συγκατοίκηση και όλα δείχνουν πως μια κοινή πορεία μέσα στον έρωτα είναι σίγουρη!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ζευγάρια που είναι full in love μέχρι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved