Βανδή-Μπισμπίκης: Το καυτό φιλί στο στόμα από την πίστα και η πιο τρυφερή αφιέρωσή της, γεμάτη νόημα
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Το καυτό φιλί στο στόμα από την πίστα και η πιο τρυφερή αφιέρωσή της, γεμάτη νόημα

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σχεδόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή για να την απολαύσει στο πρόγραμμά της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. 

Και χθες το βράδυ ο ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό της συντρόφου του για να τη στηρίξει για ακόμα μία φορά.

Μόνο που οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν την είδαν σε κάποια στιγμή του προγράμματός της που τραγουδούσε μπαλάντες της, να πλησιάζει τον σύντροφό της που βρισκόταν στο πρώτο κεντρικό τραπέζι και να του αφιερώνει το τραγούδι "Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα" με όση τρυφερότητα θα μπορούσε.

Και εκείνος, δεν σταμάτησε να την κοιτάει στα μάτια και να την καμαρώνει ενώ εκέινη του χάιδευε με λατρεία τα μαλλιά. Στο τέλος της ερμηνείας της, εκείνη έσκυψε και του χάρισε ένα καυτό φιλί, λέγοντας από μικροφώνου: «Μου επιτρέπετε, ε; Είναι η αγάπη μου εδώ».

Εννοείται πως μετά από ένα τόσο ρομαντικό και ερωτικό τετ α τετ το ζευγάρι αποθεώθηκε από τους θαμώνες που έγιναν μάρτυρες του μεγάλου έρωτα που μοιράζονται οι δυο τους.

Πλέον, έχοντας δοκιμάσει τη σχέση τους για παραπάνω από έναν χρόνο, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι σίγουροι για τα συναισθήματα που μοιράζονται και δεν έχουν πλέον κανένα λόγο να τα καταπιέζουν ή να τα κρύβουν.

Εκφράζονται δημοσίως, δεν κρύβουν την ευτυχία που μοιράζονται και με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν ο ένας στον άλλον πόσο αγαπιούνται.
Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο από το mynews για να το διαπιστώσετε για ακόμα μία φορά:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved