Ελένη Μενεγάκη: Έτσι επιβεβαίωσε τη σχέση του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία – Το απίθανο σχόλιο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι επιβεβαίωσε τη σχέση του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία – Το απίθανο σχόλιο

H Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και την κοπέλα του, Γαία Μερκούρη στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Μετά την εκπομπή της στο Mega, πήρε το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα και ταξίδεψε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Άνδρο για το Σαββατοκύριακο.

Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να ποζάρει με την κοπέλα του γιου της.

Μάλιστα από τη στιγμή που δημοσίευσε χθες, Παρασκευή 27 Μαΐου την εν λόγω φωτογραφία στο Instagram τα like δεν έπαψαν και τα σχόλια είναι αμέτρητα… Η Ελένη ήταν τόσο χαρούμενη που πήγαινε στο νησί της με τους δικούς της ανθρώπους που δεν δίστασε να απαντήσει και σε κάποια σχόλια, όπως στο σχόλιο της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου αλλά και σε έναν follower σχετικά με τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη!

Αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε: «πάρτε με κι εμένα…» και η παρουσιάστρια της απάντησε: «αγάπη μου μεγάλη , κουμπαρά της ψυχής μου»!

Και στη συνέχεια ένας follower έγραψε ένα εύστοχο σχόλιο που άρεσε στην Ελένη: «Στη κυριολεξία "η μάνα σου, εγώ κ συ"» και η παρουσιάστρια απάντησε…

Και για τους μικρότερους που δε γνωρίζουν, είναι τραγούδι που ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος: «Έλα να πάμε στο νησί η μάνα σου εγώ και εσύ… Έλα να πάμε εκεί που λες, που κάνουν τα πουλιά φωλιές…»

Δείτε το σχόλιό της Ελένης στην παρακάτω gallery επιβεβαιώνοντας την όμορφη σχέση που έχει ο γιος της με την κούκλα Γαία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved